Nieuw in de Eco Pop-up Store. Houten zonnebrillen van Ebbenhout met de diverse tinten en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor 2016

houten zonnebril

Skateboard houten zonnebrillen zijn geproduceerd van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel dames als mannen. Vanwege de unieke houtnerf is iedere zonnebril uitzonderlijk. Alle Esdoornhouten zonnebrillen zijn handgemaakt en zijn ultra licht van gewicht. Verder zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de beste UV400 protectie tegen de zon. Deze unieke zonnebrillen zijn samengesteld uit meerdere laagjes kleurig hout in diverse tinten. Omdat elke zonnebril met de hand is geschapen en door de diverse kleuren en de organische houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur gecombineerd met bruin gepolariseerde lenzen is een prachtige zonnebril. Esdoornhouten zonnebrillen zijn van goede deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt gebruikt voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke lijnen van het hout. Geen enig model houten zonnebril is identiek. Brilmontuur van Esdoornhout in meerdere houtlagen. De natuur, de kalmte, de elementen, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de hoofdharen. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geproduceerd van stevig bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je de zon mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een mode die de komende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol geestdrift en innovatie. Een artikel, waar geen ander artikel aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en expressie! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd apart uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Bamboehout en hebben gepolariseerde bruine lenzen. Daarbij zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Ideaal voor op de strand. Daarenboven beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het comfortabel om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks stuk te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat (website) bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat bekend staat om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument produktie is beukenhout is van goede kwaliteit en multi-purpose.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Houten zonnebrillen van Ebbenhout met de diverse tinten en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor 2016”

Leave a Reply

Gravatar